Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen u voor!

Wendy Versweyvelt

Wenneke - Diëtist (Olen)

“De keuze voor een koolhydraatarm en eiwitrijk programma is pas gekomen nadat ik de resultaten zag. Vlot afvallen en dat zonder verlies aan spiermassa. Dat is de droom van elke diëtist.”

Wendy Versweyvelt

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Ik heb specifiek PS. food & lifestyle gekozen omdat ik de kwaliteit van de voeding erg belangrijk vind. PS. food & lifestyle besteedt erg veel aandacht aan de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten. Bovendien is er ook veel ondersteuning: marketing, coaching, gezondheidsgerelateerde topics etc. En tot slot is de smaak ook niet onbelangrijk! Cliënten zijn enthousiast over de smaak, de variëteit aan voedingsmiddelen, de recepten, het kookboek én de producten die ook gewichtsbehoud ondersteunen.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

PS. food & lifestyle brengt me voortdurend extra kennis en tools om mijn cliënten op beste manier te begeleiden. Zo creëren we een win-win: mijn cliënten worden op een gezonde en verantwoorde manier slanker en ik bouw het noodzakelijke inkomen op. Zonder dat inkomen is het gewoon onmogelijk om echt tijd vrij te maken voor je cliënten. Mijn passie was coachen en dankzij PS. food & lifestyle is dat uitgegroeid tot een volwaardige job in plaats een veredelde hobby.

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De resultaten met het PS. food & lifestyle programma zijn schitterend te noemen. Cliënten verliezen gemiddeld een 1 tot 2 kg per week (respectievelijk vrouw-man en interpersoonlijke verschillen). Bovendien voelen ze zich van bij de start van het programma fit en energiek. Ze zijn in staat PS. food & lifestyle te combineren met een druk gezins-of werkleven én genieten van heerlijke maaltijden en snacks.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.