Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen u voor!

Joyce Buttiens

Pure Dieet - Schoonheidspecialiste (Sint Truiden)

“PS. food & lifestyle heeft mijn naambekendheid in de streek vergroot, maar ook daar Pure Dieet/Pure Skin enkel met kwaliteitsmerken werkt, het vertrouwen naar mijn cliënteel vergroot.”

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Ik heb voor PS. food & lifestyle met een ander eiwit verrijkt programma gewerkt, maar ik miste er vooral gedegen begeleiding, goede recepten en variatie. Daarom ben ik naar PS. food & lifestyle overgestapt. Het feit dat PS. food & lifestyle alles zelf ontwikkeld, de smaak ook een groot verschil was en ook goedkoper was dan het merk waarmee ik werkte deed me snel de beslissing maken. PS. food & lifestyle is een bedrijf dat constant zoekt naar nieuwe producten, ontwikkelingen, opleidingen, kwaliteit en het instituut voorop stelt en daar verschilt PS. food & lifestyle sterk in ten opzicht van de concurrentie.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Het heeft mijn naambekendheid in de streek vergroot, maar ook daar Pure Dieet/Pure Skin enkel met kwaliteitsmerken werkt, het vertrouwen naar mijn cliënteel vergroot. Vooral door de ondersteuning op alle vlakken – zelfde mindset – het beste voor de cliënt willen. Ik ben anders gaan communiceren op mijn sociale media, via mijn website, dankzij de tips van PS. food & lifestyle en er kwam al snel een positieve groei, en we zijn gestaag jaar na jaar gegroeid.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De overgang is zeer vlot verlopen, omdat klanten heel snel het verschil merkten ten opzichte van het vorige merk, ze vonden het zelf ook lekkerder en de variatie en ruime keuze was voor velen een sterke troef. Ongeveer 75% van de Pure Diëters maken het PS. food & lifestyle programma af en volgen het jaartraject, ook dit jaartraject vind ik een enorme meerwaarde van het succes voor Pure Dieet.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.