Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen u voor!

Ilse Debremaeker

Bodyvibes (Overijse)

“Een 8 à 9 uurtjes PS. food & lifestyle genereren een voldoende ruime leefbare omzet waardoor er nog veel tijd resteert voor overige professionele activiteiten!”

Ilse Debremaeker

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

April 2010 stond ik als gediplomeerd afslankconsulent op het punt om mijn eigen zaak op te starten. Initieel beoogde ik om mijn cliënten “algemeen” afslankadvies te verlenen puur op basis van de theoretische modellen die ik op school had aangeleerd.

Daar ik destijds ook met Powerplate werkte, kwam ik via deze weg in aanraking met PS. food & lifestyle. Hoewel ik zeer sceptisch stond t.o.v. zogenaamde “proteïne-programma’s”, was ik na een heel korte tijdspanne helemaal gewonnen voor het programmavan PS. food & lifestyle.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Het grote voordeel van PS. food & lifestyle is dat het zeer tijdsefficiënt is! Geen tijdslopende geïndividualiseerde calorieberekeningen, maar wel standaard programma’s die vrijwel voor iedereen werken!  Een 8 à 9 uurtjes PS. food & lifestyle genereren een voldoende ruime leefbare omzet waardoor er nog veel tijd resteert voor overige professionele activiteiten! (of vrije tijd).

PS. food & lifestyle onderscheidt zich van andere programma’s door de grote ondersteuning op alle “randgebieden” zoals marketing en publiciteit, opleidingen, professioneel voedingsadvies door diëtisten, zo heb je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat daar je kan rekenen op een heel team professionals.

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De reden voor PS. food & lifestyle was zeer simpel: de resultaten van mijn allereerste klantjes waren ronduit verbluffend! En vrouwen met een mooi resultaat, delen dit graag met anderen... Voor ik het goed en wel besefte was mijn PS. food & lifestyle-trein vertrokken. Mijn eerste “startbestelling” vereiste amper een budget om vervolgens een volledig pakketje te ontvangen van de meest courante producten. De eerste wagon was vertrokken en niet veel later had ik een volledige goederentrein. De producten van PS. food & lifestyle vlogen de deur uit als zoete broodjes. 

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.