Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen u voor!

Els Van den Borre

Els Van den Borre

“Door de kwaliteit en grote variatie van de producten alsook de eenvoud van het programma was het voor mij evident dat ik voor PS. food & lifestyle zou kiezen. ”

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Een mooie startersbox voor nieuwe klanten en een zeer handig kookboek zorgden ervoor dat ik PS. food & lifestyle in mijn praktijk introduceerde.

Met een minimale instapkost kon ik aan de slag. PS. food & lifestyle is een firma waar het ganse plaatje klopt.  Ze zijn innovatief en zorgen voor op en top producten. Ze bieden ook een enorme ondersteuning naar hun coachen toe met een jaarlijks congres, contact met je persoonlijke accountmanager en zorgen voor bijscholingsmogelijkheden.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Een mooie professionele website met naamsvermelding zorgden/zorgen ervoor dat potentiële klanten hun weg naar mijn praktijk vonden/vinden. Het hoofdaandeel van mijn klanten zijn kiné of accupunctuur patiënten, maar dankzij PS. food & lifestyle heb ik mijn praktijk kunnen uitbreiden met voedingsgerichte problematiek. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in mijn praktijk.

PS. food & lifestyle zorgt ervoor dat ik fulltime zelfstandig kan zijn en blijven. Vele van mijn collega kinesitherapeuten werken deeltijds in een rust of ziekenhuis. Dankzij PS. food & lifestyle vul ik de vrije uren op. Hetzij met intake gesprekken, hetzij met wekelijkse controles. Voor het (vrijblijvende) intake gesprek trek ik zeker 1 u tijd uit. Tijdens dit gesprek leg ik de voordelen van het programma uit en analyseer ik de lichaamssamenstelling. Daarna komt iedere klant wekelijks terug voor controle en aankoop van de producten. Tijdens deze controle is er natuurlijk voldoende tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

De samenwerking met PS. food & lifestyle verloopt vlekkeloos. Dankzij de regiovertegenwoordigers hebben we een direct aanspreekpunt bij eventuele problemen. De gediplomeerde diëtisten geven ook raad bij probleemgevallen. Kortom : ik ben enorm blij dat ik de stap naar PS. food & lifestyle coach gezet heb!

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Roos Vloebergh Accountmanager PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. U ontvangt het document direct na het invullen van uw e-mailadres.

* Verplicht veld. U geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met u op te laten nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.